SUSHI KOI TILBURG

SUSHI KOI TILBURG Snel en lekker!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 301 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Koi Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2022 om 21:26 Lekker gegeten Snelle bezorging
24 jan 2022 om 6:59 We hadden 1/3 van de bestelling niet ontvangen maar alles werd na een telefoontje uiteindelijk toch nog bezorgd.
16 jan 2022 om 8:20 Heerlijk gegeten en op de afgesproken tijd geleverd. We hadden zelf om die levertijd gevraagd.
15 jan 2022 om 8:53 Super
14 jan 2022 om 6:32 1ste keer besteld online. Normaal ga ik vaak daar eten, dus ik ken het eten. Bij mijn 1ste bestelling online werd de helft verkeerd bezorgd. Belletje gedaan, zo van sorry. We komen brengen wat je hebt besteld. Wordt het de 2e keer weer verkeerd gelev
11 jan 2022 om 21:49 De sushi was best lekker maar te koud.
9 jan 2022 om 16:16 sushi koi prima restaurant om te gaan eten maar wat viel me het thuisbrengen tegen alles zat onder de mayonaise uien kruimels zaadjes en sliertjes ook leek het niet zo vers of je gekregen hebt waar ze van af willen jammer !!!!!
8 jan 2022 om 9:08 Always so good
4 jan 2022 om 15:17 Heel lekker eten! Super malse ossenhaas en goeie plakken sashimi. Het enige nadeel is dat de bezorging wat aan de lange kant is (50-75 minuten gemiddeld). Gelukkig is het eten wel het wachten waard!
30 dec 2021 om 16:12 Leuke bezorger, dat ten eerste. :) de sushi was keurig verpakt in aparte bakjes. Ik had de veggie set 32 stuks. De rijst was vers en zacht, heerlijk!
27 dec 2021 om 20:25 Een uur wachttijd voor afhalen is best lang. Het is gewoon niet zo lekker en de dim Sum waren heel erg vet
25 dec 2021 om 17:42 Echt heerlijk